Inforegio UE Guvernul României MDRAP Orașul Amara Instrumente Structurale 2007-2013

-->

FESTIVALUL "TROFEUL TINERETII" 2019


FESTIVALUL "TROFEUL TINERETII" 2018

În fiecare miez de vară, mai exact în primul weekend din luna august, muzica ușoara românească se întâlnește cu ea însăși. În ambianța deosebită a Grădinii Cinemascop Amara – Festivalul – concurs național de interpretare a muzicii ușoare românești ,,Trofeul tinereții“, a cărui tradiție a dobândit o solidă identitate în timp, și, totodată un serios ascendent artistic își pregătește intrarea în scenă. Mai mult decât o simplă întâlnire artistică de profil, acest festival oferă retrospectiva creației unui întreg an, aducând în prim plan aspectul spectaculosului muzical.

Manifestarea se desfășoară fără întrerupere din 1968, fiind cel mai longeviv festival de muzică ușoară din țară și considerat al doilea ca importanță și amploare după Festivalul de la Mamaia.

Dincolo de spectaculosul muzical, redat într-un decor adecvat, an de an tot mai bogat și apropiat de public și artiști, festivalul reunește concurenți veniți din toate colțurile țării spre a trăi clipe magice, emoții unice, în speranța că vor fi câștigătorii. „Trofeul Tineretii“ va străluci mereu, pururi tânăr, aspirand perpetuu spre perfecțiune, prin multă muzică, divertisment, concurenți, vedete consacrate, muzicieni și un public fidel.


FESTIVALUL "TROFEUL TINERETII" 3-4 august si 5-6 august | EDITIA 50

GALERIE FOTO: 6 august 2017


GALERIE FOTO: 5 august 2017

GALERIE FOTO: 4 august 2017

GALERIE FOTO: 3 august 2017 - Concursul pentru juniori si premierea fostilor laureati ai festivalului din anii precedenti

FESTIVALUL "TROFEUL TINERETII" 06.08.2016

FESTIVALUL "TROFEUL TINERETII" 07.08.2016

FESTIVALUL "TROFEUL TINERETII" 2015

METEO

 

CURS VALUTAR